WERKEN BIJ DE DUISTERHOUTSCHOOL

DUISTERHOUTSCHOOL: “DE LEERLING STAAT CENTRAAL”

De Duisterhoutschool is een school voor speciaal en voortgezet speciaal onderwijs op basis van een openbare signatuur met respect voor andere levensbeschouwelijke stromingen. De Duisterhoutschool biedt ontwikkelingsrecht en praktijkgericht onderwijs aan leerlingen van 4 tot 18 jaar waarbij het uitstroomperspectief gericht is op een zo zelfstandig mogelijke deelname aan wonen, werken en vrije tijd.

Wij zoeken
Wij zijn op zoek naar een enthousiaste leraar voor SO 3, leeftijd van de leerlingen 10-12 jaar. De werkzaamheden bestaan onder meer uit het geven van les en het begeleiden van leerlingen in speciaal gevormde groepen op basis van individuele Onderwijsperspectieven.
Ook lever je een bijdrage aan de onderwijsontwikkeling op school. Daarnaast ben je je bewust van je eigen kwaliteiten en leerpunten en werk je aan je eigen professionalisering.

Wij vragen

  • Een daadkrachtige en leergierige collega
  • Een collega die goed kan samenwerken
  • Een onderwijsbevoegdheid, een PABO-diploma is een must
  • Master Educational Needs is een pré

Wij bieden

  • Een fijne werkomgeving en betrokken collega’s
  • Een contract tot 1 augustus 2019 met een omvang van 16 uur (WTF 0,4)
  • Een salaris conform cao PO, schaal L11
Download PDF

VRAAG HET ONS

Stel uw vraag gerust, wij komen er zo spoedig mogelijk op terug.

Onze school

Bent u op zoek naar een school voor speciaal onderwijs? Op de Duisterhoutschool kan uw kind terecht voor toekomstgericht onderwijs. Onze leerkrachten werken dagelijks aan de ontwikkeling van iedere individuele leerling. We sluiten zoveel mogelijk aan op de behoeftes en mogelijkheden van uw kind.

Lees verder

Uw kind op de Duisterhoutschool

Om op de Duisterhoutschool te komen heeft uw kind een toelaatbaarheidsverklaring nodig. Het samenwerkingsverband kan u helpen met deze aanvraag. Hebt u hulp nodig bij het maken van de juiste keuze? Neem voor meer informatie gerust contact op.

Lees verder

Voor leerbedrijven en instellingen

Een deel van onze leerlingen stroomt uit naar werk, een deel naar dagbesteding en een deel naar vervolgonderwijs. De Duisterhoutschool werkt graag samen met bedrijven en organisaties in de omgeving om een geschikte plek te creëren voor onze leerlingen.

Lees verder

“DAAR DOEN WE HET VOOR!”

Petra:

“Er is niets helemaal niet leuk.
Ik ga al 7 jaar hier naar school en vind het heerlijk.”

Marjolein:

“’s Ochtends zie ik juf lachend op het plein.
Ze heeft er weer zin in!”

Ruben:

“Juf helpt ons hele mooie dingen te maken van iets wat eerst niet zo mooi lijkt.”