VOOR LEERBEDRIJVEN EN INSTELLINGEN

Een deel van onze leerlingen stroomt uit naar werk, een deel naar dagbesteding en een deel naar vervolgonderwijs. De Duisterhoutschool werkt graag samen met bedrijven en organisaties in de omgeving om een geschikte plek te creëren voor onze leerlingen. Zo kunnen we het beste uit de leerlingen halen. Neem vooral contact op om de voordelen en mogelijkheden te bespreken.

STAGE

Alle leerlingen lopen -ongeacht hun uitstroomperspectief- stage. We werken graag samen met bedrijven en instellingen in de omgeving om ervoor te zorgen dat onze leerlingen op een passende plek terecht komen. Dit kan ook bij uw bedrijf of instelling zijn. Vanuit de school krijgen onze leerlingen een professionele begeleiding, zodat ze de vaardigheden ontwikkelen waar ze mee verder kunnen in de toekomst. U krijgt tips en handvatten om het traject voor uzelf en de leerling zo effectief mogelijk te laten verlopen.

WEP HEERENVEEN

Naast de praktijkervaringen die de leerlingen krijgen binnen onze school en tijdens de externe stages, hebben we ook een praktijklocatie in Heerenveen. Een onderdeel van onze school waar we werknemersvaardigheden trainen op een locatie buiten onze school. We hebben dit geheel binnen het gebied praktische vorming WEP genoemd. Dat staat voor Werk ErvaringsPlek.

PASSENDE WERKPLEK

Uitstroomrichtingen voor onze leerlingen zijn Zorg & Welzijn, Techniek, Land- en Tuinbouw en Economie. Onze leerlingen kiezen bewust voor een sector, waarna we eerst intern en vervolgens extern op zoek gaan naar leer- en ontwikkelmogelijkheden voor onze leerlingen. Vaak stromen onze leerlingen uit in de branche waar zij stage gelopen hebben. Ook kunnen we veel productiematig werk voor uw bedrijf uit handen nemen. Neem vooral contact op om de voordelen en mogelijkheden te bespreken.

  WILT U SNEL CONTACT?

  Vul onderstaand formulier (volledig) in en we nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

  MEER VOOR DE OUDERS

  AGENDA

  DOWNLOADS

  MR

  SCHOOLTIJDEN

  “DAAR DOEN WE HET VOOR!”

  Petra:

  “Er is niets helemaal niet leuk.
  Ik ga al 7 jaar hier naar school en vind het heerlijk.”

  Duisterhoutschool

  Marjolein:

  “’s Ochtends zie ik juf lachend op het plein.
  Ze heeft er weer zin in!”

  Duisterhoutschool

  Ruben:

  “Juf helpt ons hele mooie dingen te maken van iets wat eerst niet zo mooi lijkt.”

  Duisterhoutschool