CONTACT OPNEMEN MET DUISTERHOUTSCHOOL

ER ZIJN TWEE LOCATIES

Domela Nieuwenhuisweg 5
8448 GK Heerenveen
0513 – 631 748
info@duisterhout.nl

In Heerenveen is de Duisterhoutschol gevestigd in het Facet. Het Facet is een expertise centrum voor passend (speciaal) onderwijs. Naast de Duisterhoutschool bevindt ook SBO It Oerset zich in het gebouw. In Heerenveen heeft de school drie SO-groepen (4-12 jarigen) en drie VSO-groepen (12-20 jaar). Daarnaast hebben we op deze locatie een Basisgroep, waar leerlingen zitten die extra aandacht krijgen.

Boekhorsterweg 15
8431 CW Oosterwolde
0516 – 521 165
info@duisterhout.nl

In Oosterwolde is onze school gevestigd in een multifunctioneel gebouw samen met twee basisscholen, een peuterspeelzaal en een buitenschoolse opvang. In Oosterwolde telt de school één SO-groep (4-12 jarigen) en twee VSO- groepen (12-20 jaar).

  WILT U SNEL CONTACT?

  Vul onderstaand formulier (volledig) in en we nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

  Onze school

  Bent u op zoek naar een school voor speciaal onderwijs? Op de Duisterhoutschool kan uw kind terecht voor toekomstgericht onderwijs. Onze leerkrachten werken dagelijks aan de ontwikkeling van iedere individuele leerling. We sluiten zoveel mogelijk aan op de behoeftes en mogelijkheden van uw kind.

  Uw kind op de Duisterhoutschool

  Om op de Duisterhoutschool te komen heeft uw kind een toelaatbaarheidsverklaring nodig. Het samenwerkingsverband kan u helpen met deze aanvraag. Hebt u hulp nodig bij het maken van de juiste keuze? Neem voor meer informatie gerust contact op.

  Voor leerbedrijven en instellingen

  Een deel van onze leerlingen stroomt uit naar werk, een deel naar dagbesteding en een deel naar vervolgonderwijs. De Duisterhoutschool werkt graag samen met bedrijven en organisaties in de omgeving om een geschikte plek te creëren voor onze leerlingen.

  “DAAR DOEN WE HET VOOR!”

  Petra:

  “Er is niets helemaal niet leuk.
  Ik ga al 7 jaar hier naar school en vind het heerlijk.”

  Duisterhoutschool

  Marjolein:

  “’s Ochtends zie ik juf lachend op het plein.
  Ze heeft er weer zin in!”

  Duisterhoutschool

  Ruben:

  “Juf helpt ons hele mooie dingen te maken van iets wat eerst niet zo mooi lijkt.”

  Duisterhoutschool